måndag 2 juni 2008

Dagarna är längre och ljusare men vart tar tiden vägen?

Oj vad dagarna flyger iväg! Det är ju riktig högsommar nu så jag spenderar inte så mycket tid vid datorn precis, visst kikar jag in på mitt hundforum och läser lite tidningar men sen får det vara nog. Här kommer en liten uppdatering på lite nytt som händer på Vårkullavägen... Torbjörn och Lena(Niklas bror och hans tjej) ska få en liten bäbis senare i år, jättekul! Lena känner väl inte direkt för att sätta sig på sin hoj så vi får hyra den för en symbolisk summa i sommar. Det är verkligen superkul att åka motorcykel... vi får passa på småstunder när barnen är och leker med sina kompisar:-) Och ni kan ju tro att barnen tycker att det är roligt att åka med. Judith var mycket fundersam på vad det var för typ under all utrustning... fjollhund!

Hilda har fått en ny cykel av oss och hennes pappa(Tomas) Visst är den fin?!
Förra veckan firade Parkskolan 100 års jubileum och eleverna fick gärna klä sig tidsenligt. Vi fyndade lite på second hand affären i Kinna. Förklädet är igentligen tyg från en gardin, jag lämnade in tyget till en tjej som har en syatelje här i Skene och hon sydde ett såå fint förkläde:-)
Hilda blev intervjuad i radio, klicka gärna på länken och lyssna när hon berättar vem skolministern Jan Björklund hade som fröken: http://www.sr.se/cgi-bin/isidorpub/PrinterFriendlyArticle.asp?programID=95&Nyheter=1&grupp=2894&artikel=2104938


Inte för att jag och niklas har badat ännu men det har alla andra i familjen gjort.... eller ja, nästan iaf... hamstern Sally har inte heller badat;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med en uppdatering i bloggen! Trodde nästan ni inte hittade på ngt nu för tiden! ;-);-);-)

Ni får kika in på Viggos senaste film i Stefans blogg!