måndag 12 januari 2009

Hjärtat slår...

... Precis som det ska! Japp! För första gången på ekg-kontroll slår hjärtat precis som det ska*jippie* Det har varit en jäkligt tuff tid faktiskt så detta var såå otroligt skönt. Den medicinen som provades ut strax innan jul verkar ju fungera. Vi blev så glada att vi åkte och köpte en tårta och firade:-) Niklas känner inte heller av några biverkningar av den så det är ju kanon det med:-)
Ja ha... Fullt upp har det varit med mammas flytt. Hon fick nys om en mysig trea i samma område och eftersom hyran var helt okej och hon kände för att förnya sig lite så gick flyttlasset i helgen. Vi anlitade faktiskt en flyttfirma för alla möbler och det var det värt vill jag lova... två killar, en lastbil i två timmar(alla möbler fick gott och väl plats i lastbilen) och det till ett superpris= 1100 kr och då bar de allt själva... ut ur den gamla lägenheten och in i den nya, såå skönt! Mindre lådor och småpackning körde vi själva. På lördagen åkte barnen med mig in till Borås för Niklas åkte tidigt till sitt jobb. Valter var hos en kompis hela dan och de hade jättekul med lek och bus på "Lekborgen" i Knalleland. Det var verkligen toppen för han hade nog tröttnat efter en liten stund(tack snälla Johanna och Tobias:-)) Hilda var med och bar grejer från vinden... Jätteredig måste jag säga, det blev många vändor i trapporna! Så här såg det ut när jag bar ut skräp till bilen... Jag fattar inte hur mycket skit mamma har hunnit samla på sig, det är ju inte så himla många år hon bott där ju! Jag glömde dessvärre fota hur det ser ut i nya lyan men bilder kommer på den...

Annars då?! Jotack, det är glashalt på vår uppfart och grusväg, det är blåsigt, regnigt och grått ute... Ulrika och Sally kom ner en sväng, vi trotsade vädret och gav oss ut i skogen på eftermiddagen men det var inte speciellt mysigt... brrrr! Jyckarna var glada att få busa iallafall ;-) Senare på kvällen bakade vi lite bröd. Det var därimot mysigt:-) Det är så lätt att "jobba" i vårt nya kök.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt att Niklas hjärta slår som det ska! :-)

Sarah sa...

härligt att du har ett kök som funkar bra med allt :)
å skönt att hjärtat slår som d ska! hurra!

Cilla sa...

Va skönt att hjärtat slår korrekt! Sånt ska firas med tårta!!