onsdag 22 april 2009

Våryra och husvagnsdjungel...

... Hallå där ute! Jag har inte glömt att jag har en liten blogg, jag har bara inte haft lust eller tid heller för den delen att blogga. Jag fattar inte vart tiden tar vägen!? Det känns som det alltid finns en massa att ta tag i. Det har varit påsk och den jobbade både Niklas och jag så på påskdagens morgon när vår ledighet började packade vi in oss i bilen och styrde mot Växjö. Vi lämnade vovvarna på pensionatet ett dygn och Judith såg sådär lagom glad ut när hon insåg att hon skulle få bo borta en natt... tur att trygga Silver var med som moraliskt stöd;-) I växjö var det fullt ös på lille Viggo som förresten inte är så liten längre! Sophia hade fullt upp med att springa efter Viggo som rymde ut på gräsmattan i bara strumporna, ha ha! Vi var bjudna på middag hos stefans syster+ familj och det var jättetrevligt. Vi åt en massa god mat och till efterrätt fick vi en försmak av sommaren... Jordgubbar, glass och grädde!!! Mums:-) På Annandagen besökte vi "Leós lekland" (http://www.leoslekland.se/indexV.html) Ett superkul ställe för både barn och barnsliga föräldrar. Jag var liksom mina ungar helt svettig efter några timmars lek:-) (bilderna är hämtade från Facebook och de går visst inte att förstora. Här åker iaf jag och Valter i en lång härlig rutchkana, jag flög som 17 i slutet, ha ha)
Hilda är verkligen jätteredig med att hjälpa till med Viggo! Här läser de saga. Jag gillar inte att det är ett sånt avstånd mellan oss, jag ska nog lämna in en protestlista om att familjen Wikström i Växjö får ta och flytta uppåt;-)
Nu när sommaren närmar sig kliar det i fingrarna efter en egen husvagn. Vi har ju hyrt i några år och vi vet ju att vi tycker om det livet... det är verkligen en hel djungel att välja på...





... Grönt är skönt... eller?




... Eller vad tror ni om denna? Den kan man ju nästan gå vilse i för tusan:-)

Nä! Det blir en del letande på "Blocket" , vi vill ju inte köpa en alltför dyr... En fräsch, äldre vagn vore toppen:-)
Jag måste ju berätta att Valter har kört cross med! Jajemän:-) På påskaftons morgon åkte Niklas och Valter med hildas pappa till en crossbana i Borås. Det var en rädd liten grabb som satte sig på crossen... Efter att ha prövat lite försiktigt släppte oron och Valter gasade iväg... Sedan ville han inte sluta köra:-) Härligt!!! Bilder på det kommer sen.... Tjing tjing..

5 kommentarer:

Emma sa...

Kikade in här lite :)

Sophia sa...

Eller så får väl ni ta och flytta neråt lite! ;)

aza.bloggagratis.se sa...

Wow..Den rosa ;)
Ha det toppen Lotta!! Kram Åsa

Bakom Masten sa...

Kollade lite här Lotta!!

Jens H

aza.bloggagratis.se sa...

Nämen,Oj vad roligt!!
Grattis till husvagnsköpet :)
Vart bär det av till på semestern?
Ha det nu toppen,nu är vi ju låånglediga ett tag :) Visst??
Kram Åsa