måndag 14 april 2008

En utflykt till Vara...

Niklas har sett en cello på annons som han fastnat för, han känner för att skaffa sig en "ny" arbetskamrat(han kommer inte göra sig av med sin gamla utan ha två att variera mellan) Killen som sålde den arbetar i Vara och eftersom vi har en prickig släkting i just Vara så tyckte vi att det kunde bli en trevlig utflykt:-) Vi packade in Valters cykel, jycken och oss själva och startade färden. Hilda fick bli hemma och tillbringa dagen i skolan, hon fick en trevlig eftermiddag hon med för hennes farmor hämtade henne och passade henne tills vi var hemma igen.
När vi kom fram kände vi oss hungriga så vi åt innan vi åkte till cello-killens arbete...
Det visade sig att killen arbetar på Benders huvudkontorhttp://www.benders.se/Vi fick höra lite historia om företaget och det är ju lite kul att fabriken ligger kvar på samma plats där det startade i en väldigt liten skala på 60-talet, nu är det ett jätteföretag med filialer på fler ställen i världen. Niklas var ju tvungen att provspela cellon så han satt där i ett konferensrum och hade en liten konsert för de anställda på kontoret... Han blev erbjuden att spela på en invigning de skulle ha i maj men han är inte så sugen på att sitta där på "slätten" och spela ute i blåsten så han tackade för förtroendet men avböjde;-) För att verkligen få "känna på" cellon ordentligt så fick vi lov att ta med den till Johanna i några timmar. Niklas lånade hennes lägenhet som replokal och vi andra gick ut en sväng så systrarna fick busa och Valter fick cykla:-)
Vi åkte hem nöjda och glada för en trevlig dag, Niklas "slog till" och köpte cellon... vi hann inte mer än att komma in så började han skruva och fixa med den, när jag tänker efter så gjorde han precis likadant när han köpte sin cross för några år sedan... den blev isärplockad i smådelar på några dagar... karlar*suck* Nog skrivet... här är en söt bild på Judith, hon har fått en snygg scarf(egentligen är det en dreggelhaklapp för bäbisar och visst behöver hon en sån´spana in vad som hänger i mungipan.. ha ha)
Systrarna bus sitter still... otroligt! (Valter cyklar för fullt i bakrunden)

Aj då!!!!hundar!??? Näää, visst är våra små kossor söta:-) redan isärplockad... hm!

Inga kommentarer: