onsdag 13 augusti 2008

Sune har sovit över...


... med matte Sarah och husse Reine. Gissa om jag blev glad när jag fick ett sms mitt i tvätthögen i torsdags, prick-Sunes matte Sarah undrade om vi skulle vara hemma senare. "svisch" vad det gick lätt att vika undan det som låg framme. Jag har "snott" några bilder från Sarah, hon har en sån där kamera som bilderna blir hur bra som helst med... Visst är det ett kanonfint foto på Valter?
Bilderna är lite mörka, det blev nästan kväll innan de kom. Det tog sin lilla tid för göteborgarna att komma fram för de glömde svänga av motorvägen, det blev en omväg runt Borås med.. ha ha!
När det skulle grillas blev prickvovvarna placerade bakom en grind, det var inte populärt!
Sötnosar...

Sune gosar på ett eget litet vis.. ha ha! Popcorn utdelning... det var verkligen toppenkul att ni kom och hälsade på och sov över, det får vi göra om!


I söndags hade vi stor "prickträff" i ösregnet här i Skene. Det var lite oroligt bland jyckarna men trots det hade vi jättekul. Det var mysigt med fikat inne sen. Spana in de underbara blommorna som forumsvännerna köpt bara för att vi bjöd på fika! De är så otroligt snälla och goa!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen en superfin bild på Valter!

Sarah sa...

Sicka fina bilder Lotta! [ego å självgod, i know] Det va superskoj med minisemester å grillning å övernattning! Det får vi göra om! Kram!