fredag 13 februari 2009

En härlig paus i vardagen...

... Vi har hittat det perfekta stället att fly till när man vill njuta och ha det skönt i lugn och ro:-) Säröhus! Det ligger alldeles vid havet på Särö som ligger strax utanför Kungsbacka. Jag och Niklas var här för två år sedan och sa redan då att vi skulle återvända. Nu när vardagen rullar på med allt vad det innebär för en djur och barnfamilj är det rena lyxen att få "smita iväg" och ladda batterierna:-) Denna gång följde våra goda vänner Janne och Helen med, jättekul!
Varje gäst får en egen badrock och ett par tofflor. Här sitter vi och tar lite gott rödvin innan vi ska ner till spa avdelningen. Ser ni vad jag gör? Målar naglarna:-) det händer inte alltför ofta kan jag säga... (oj vad suddig bild)
Såhär ser taket ut ovanför poolen. En stjärnhimmel och vackra kristallkronor. Självklart är poolen sådär varm och skön. Simmar man bort i ena änden så kan man simma ut, hur coolt som helst:-)

Färsk frukt och juice står till förfogande...






Några badkar med massage är inte fel. Här väljer man själv vilket badsalt man vill ha, det finns i alla möjliga färger och dofter...
Bar finns med cider och öl:-) Det är bara att visa sin rumsnyckel så betalar man vid utcheckning, himla smart;-)
Ett besök hit kan jag verkligen rekomendera!











2 kommentarer:

Cilla sa...

Å gud så skönt det där såg ut, man blev ju riktigt avis...

Anonym sa...

Härligt! Vi kanske ska lämna alla ungar hos mormor och åka dit! ;-)
Sophia