onsdag 18 februari 2009

Indiangrabb och Judiths tvårummare...

Visst är de söta mina små busungar:-) Igår var jag och barnen på badhuset och ni kan ju ana vilken lycka det var för dem. Jag köpte ett par simglasögon som de får turas om att ha. Hilda såg en massa roligt under ytan...hm!? Valter såg nog inte så mycket alls för han hade de mest sådär uppflyttade i pannan ni vet. Det såg tydligen coolast ut;-) Idag var det PAX(typ kyrkansbarntimmar) Där var temat indian idag och Valter tillverkade indianskruden som som han har på sig på bilden. Han gjorde den nästan helt själv, redigt!



Judith har fått en bädd till i vardagsrummet... Hon vill ju helst av allt ligga och "knö" med övriga familjen i soffan, men ibland är det skönt att få mysa med de andra tvåbeningarna utan att få en fotsvettstass i ansiktet;-) Hon blev väl inte direkt överlycklig men lite skönt tyckte hon nog att den var(hon har ju dessutom supersikt OM nån skulle tappa något smaskens på golvet;-)
Gos med lillhusse...


Det gäller att vakta på de nya leksakerna....





Wow! Snacka om att han tycker att han är stencool... Liten rockersgrabb med indianskrud och simglasögon, ha ha!






1 kommentar:

Anonym sa...

Valter e ju grym!! Tredje bilden på Judith e ju också ursöt, inbäddad bland olika lekprylar. Gott att ha lite olika platser att slappa på.