tisdag 6 maj 2008

Gott och blandat!

I torsdags var det dags för den sedvanliga gökottan med Niklas släktingar. I år var det vår tur att ha den hemma hos oss. Under de åren jag varit med så har vi aldrig hört göken men det är en jättetrevlig tradition att se till att träffas denna förmiddag varje år(släkten har faktiskt träffats såhär i nästan 40 år)... Alla har med sig egen picnic så det enda vi behövde fixa var en klurig tipspromenad. Eftersom vår hund är lite skeptisk och skygg för främmande människor så ville vi ha en kompis hemma som lite trygghet för henne. Silver var snäll och kom hem... egentligen skulle han bara stanna över dagen men det är så roligt att ha honom här så han är kvar:-) Det är verkligen inte jobbigt alls eftersom han alltid bor ute, han trivs inte alls inomhus för han blir så varm. Visst är han läcker?!
Vi hade tur med vädret, när gästerna åkt hem öppnade sig himmelen och det började ösregna!
På fredagen fick vi kusinbesök från växjö. Stefan skulle till Lindome i helgen för att delta i ett grusvägsrally med sin cross, då passade det ju bra att Sophia och Viggo stannade hos oss:-)
Jisses vad gossen växer! Han är så himla go och nöjd... fast det är klart att det är spännande med Hilda och Valter som busar med honom:-)

I vanliga fall brukar vi får tjata lite på barna att de ska duscha eller bada men när vi frågade om de ville bada med Viggo var de supersnabba i... ha ha

Här bor mamma i Borås. Barnen tycker det är coolt att hon bor granne med "Ronja Rövardotter":-)
Mamma bjöd oss på middag på lördagen och Hilda stannade kvar och sov över, hon tycker det är så mysigt att få vara hos mormor ensam ibland... På söndagen tillbringade vi hela dagen på crossbanan. Hildas kusiner från Ödenäs kom med sin cross och den prövade Hilda gärna, det var lite läskigt i början men sen slappnade hon av lite.


Inte 17 kunde väl jag och syrran tänka oss att vi skulle sitta på en motocrossbana med våra barn när vi blev vuxna... tro´t eller ej men det är lite mysigt med denna sport... fast är det väldigt högljudda, ettriga crossar så är det inte så kul för öronen!




1 kommentar:

Anonym sa...

Nä, vem kunde tro det! ;-)
Fina bilder!
/Syster Sophia