söndag 11 maj 2008

Jag och Valter har varit i Växjö...

Bliderna kommer inte i den ordning jag vill och jag orkar inte bråka med bloggen så ni får ta det såhär;-) Vi åkte alltså ner i fredags för att vara barnvakter åt lille Viggo på lördagskvällen då Sophia och Stefan var bortbjudna. Det var jättemysigt att åka på en liten weekend med bara Valter, det är nog inte fel att dela upp sig lite ibland. När vi vaknade på lördagsmorgonen åt vi en riktigt god frukost med bla färskpressad apelsinjuice*mums*Härligt att sitta i "uterummet" och äta frukost! Valter fyller ju 4 år på tisdag. Han fick "tjuvstarta" på att fira med paket...
Viggo älskar att hoppa i sin hoppgunga....
Stefan var snäll att bygga ett hopp åt en grabb som var superglad att cykla på asfalt, vi har ju bara grusväg hemma.
Wow! Årets första dopp... men! Vad konstigt vattnet känns?! (Sophia hade fått nys om en leksaksaffär som säljer ett slags pulver som blir till gelé när det blandas med vatten, vi tyckte det lät som en superkul grej men Valter var skeptisk och ärligt talat så var det rätt överskattat)
Far och son... visst är de lika?!
Stefan skulle åka lite på crossbanan... Valter väntar med spänning på att få höra motorn(en fyrtaktare säger han att det är) Vi åkte ut till motorklubben för att kika lite. Valter hade gärna haft med sin egna cross... här studerar han barnbanan.

Två söta Wikströms grabbar... Det gick alla tiders att passa denne lille gosse! Viggo hade fullt upp att hålla ögonen på vad Valter gjorde... När klockan var ca 21:00 var de båda så trötta att det var inga problem att få dem i säng.
På söndagen var vi bjudna till Stefans syster Ingela med familj. Spana in vad vi fick till efterrätt, snacka om sommar känsla...
Vi hittade en kul lekplats med söta djur...


Shit vad vingligt i hängmattan... Valter ville gärna att jag skulle trilla ur(det gjorde jag sen oxå*s*)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! *ler*

Anonym sa...

Härliga sommarbilder och kul med lite minisemester! :) Hihi, hoppas du inte slog dig när du ramlade ur hänggungan :)